http://www.alejandra06.com

 

 

Wat is helderziendheid?

Andere namen: paranormaal zien, helder zien, helderziend

Helderziendheid wordt meestal aangeduid als het kunnen voorspellen van de toekomst of het zien van aura's of geesten. Met alleen deze mogelijkheden wordt helderzeindheid erg krap bekeken, want er zijn enorm veel energieën die een helderziende zou kunnen waarnemen.

De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars - blauw - groen - geel - oranje - rood bestrijkt. Dit licht dat buiten ons normale spectrum valt, is een ander soort licht, je zou dit etherisch licht kunnen noemen. Ieder helderziend verschijnsel verschilt van lichtsoort van elkaar, doordat ze ieder net een ander stukje bestrijken van het spectrum. Eigenlijk is het niet eens licht te noemen wat waargenomen wordt. Het is puur energie die de ogen ontvangen en vertalen naar het beeld van licht voor de hersenen.

 

Ook komt het voor dat mensen visioenen krijgen, helderziende waarnemingen in de vorm van beelden. Het wordt niet altijd gezien als helderziendheid, terwijl het het wel is. Tijdens deze visioenen kunnen mensen beelden doorkrijgen van andere mensen in (vaak gevaarlijke) situaties. Dit kunnen beelden zijn uit de toekomst, heden of verleden.

Iemand die helderziend is, ziet vaak maar een deel of enkele van de onderstaande mogelijkheden van het paranormaal zien.

Een Gids kan een medium dingen laten zien die een boodschap in zich dragen. Zo kan een medium beschrijven hoe een overgegane ziel er uit gezien heeft en zal diegene die op consult is deze beschrijving kunnen plaatsen. En zo zijn er namelijk veel dingen die Gidsen kunnen laten zien. Het zal begrijpelijk zijn dat het eenvoudiger is als een medium zowel helderhorend als helderziend is, zowel voor het medium als voor zijn Gids. Toch zijn zij aan GZ dankbaar als een medium met één gave zijn tijd en liefde aan dit werk geeft. Ze kunnen veel goed werk verrichten maar het kost alleen veel zoeken en puzzelen voor de Gids om alle informatie door te geven gericht op één gave. Het vraagt veel vindingrijkheid