Via het Automatisch schrift kun je communiceren met je Gids of met andere overleden personen. Ook kun je met God, Hogere meesters of met Engelen Automatisch schrijven. Maar wat houdt het automatisch schrijven nou precies in?

Niet zo moeilijk in ieder geval.

Automatisch schrijven houdt in dat er informatie via de gids of ander persoon wordt geschreven. Tijdens het schrijven wordt je als het ware overgenomen door je Gids of andere energie ( bijv, God, Engelen, of Hogere Meesters) Automatisch begint je pen te bewegen over het papier en komt er een heel verhaal tevoorschijn van de persoon waarmee je schrijft. Soms kun je het ook echt voelen dat je hand wordt overgenomen, Je voelt dan als het ware een sterke maar subtiele energie die je hand over het papier heen beweegt.

Tijdens het schrijven ontvang je wijze informatie van boven. Je kunt met iedereen schrijven. Tijdens het schrijven kun je evt vragen stellen in je gedachten aan de persoon of energie waarmee je schrijft. Maar toch mag je niet zomaar gaan Automatisch schrijven. Hiervoor heb je ook weer eerst een goed contact met je gids nodig. Als je zomaar met het Automatisch schrift begint kan het zijn dat er zometeen heel iets anders met je gaat zitten schrijven. Dit kan bijvoorbeeld een negatieve energie zijn die zich voordoet als je Gids of als God, Maar het kan ook gewoon een ander overleden persoon zijn van boven of zelfs een dolende ziel die je hand overneemt tijdens het schrijven. Ga het dus niet zo maar zitten doen. Ik heb het vroeger ook wel eens zo maar gedaan, ik kreeg geen negatieve berichten maar toch is het niet goed omdat je als het ware de verkeerde informatie door kan krijgen.

Daarom zet ik er nu ook niet op hoe het in zijn werking gaat, ik zou het wel willen, maar toch is er heel wat leren voor nodig om echt goed te kunnen schrijven met hogere energieën.

Lieve mensen, ik mag het dus echt niet neerzetten want er zijn er best veel die gaan schrijven maar toch met de verkeerde zitten.

Maar geen probleem verder! Als ik straks mijn eigen praktijkje heb dan ga ik ook mensen leren met het Automatisch Schrift.

En op zich is het helemaal niet zo moeilijk als dat het er staat. Voel je eigen wel ontspannen tijdens het schrijven en maak je hoofd leeg, ga rustig zitten en haal een paar keer diep adem door je neus en blaas weer uit via de mond. Dit is in ieder geval wel een manier om in contact te komen met Hogere Energieën. Dit is het enige wat ik nog wel mag vertellen in ieder geval.

Hieronder staan enkele afbeeldingen van mijn Automatisch Schrift. Dit heb ik mogen ontvangen van boven tijdens het Schrijven.

Om Prive redenen is het iets wazig omdat het toch eigenlijk persoonlijke boodschappen zijn, maar toch wil ik jullie een voorbeeld laten zien van een Automatisch geschreven brief.