Rozemarijn  : geest wegjager en is een groot beschermer.
het brandde voor de zuivering van een ruimte of persoon.(een soort witte salie)dus.
het is een van de meest veelzijdige kruiden die we kunnen gebruiken voor bijna (alles).
genezing,goede nachtrust,om lief te hebben,en om het geheugen onder vele andere dingen te scherpen.
als geneesmiddel en als infusie als plant.stijging van de druk,extern gebruik.verbetert gewrichtspijn .
het beste is om wat te plukken en te drukken op de pijnlijke plekken daar laten.elke keer herhalen voor een snelle resultaat.

 

Wijnruit : verscherpt visie,zuivert en wordt gebruikt voor rituelen van genezing.breekt negativiteit en kwaad oog af.
Dit kruid is zeer krachtig.kan een infuus zijn voor een vrouw die een onregelmatig bloeding heeft.ook is dit abortus wekkend,maar heeft belangrijke neveneffecten omdat het alkaloiden bevat.
(niet raadzaam voor iemand die zwanger wil worden,of die zwanger is)
wees voorzichtig bij het plukken s middags of in de ochtend.nooit bij een felle zon ,die bevat  olien die je huid kan verbranden.

 

Alsem: verscherpt visie,opent de informatie voor dromen en gevoeligheid voor de magie.
gunstig voor trances,wordt gebruikt voor waarzeggerij en het werken met de maan de Godin.Is zeer gunstig voor vrouwen om die te verbinden met hun cyclus.
het kan ook gebruikt worden om te helpen slapen.in de oudheid was het om te beschermen tegen blikseminslag,gif en wilde dieren.
als medicijn plant is het zeer zeldzaam.Maar vandaag die zelden wordt gebruikt omdat het alkaloiden en ook welke bijwerkingen in hoge doses
kunnen wat veroorzaken.

 

Fumitory: Beschermend en zuiverend. Infusie voor het zuiveren van het bloed.

 

Laurel: Bevordert het gezichtsvermogen en helpt de trance,vergemakkelijkt het luisten door het goed luisten van berichten van het gehoor.
Grote zuiveraar. Trekt overvloed, succes en voorspoed, succes vergemakkelijkt de formulering van het verlangen. wordt bewondert aan het vuur geofferd.

 

Venkel: medialiteit faciliteert en beschermt het medium.

 

pennyroyal : wordt Samen met groene munt en pepermunt  gebruikt voor het reinigen en het  baden en met sprays
voor het wegnemen van negatieve trillingen. Als u wast uw hoofd met een muntthee elimineren de saaiheid die stress veroorzaakt. Als medicinale plant bekend als
een stimulerende likeur, maar voor sommige actieve principes beslag wordt beter vervangen door de twee andere bovengenoemde genomen infusie pepermuntjes, vooral bij kinderen.

 

Witte salie: Uitstekende reiniging, open voor de visie en geest communicatie.
Weg met ongewenst geesten en negatieve energieën worden gezuiverd. Het brengt vrede, stabiliteit, evenwicht en harmonie. U kunt zelfvertrouwen geven en gebruikt in genezing.
Als medicinale plant gebruikt voor alle mond en keel aandoeningen en is af te raden om het in te nemen nu dat het abortus.miskraam veroorzaker kan zijn.

 

Elder White: Gebruikt wordt om aanvallers af te weren, opgehangen aan deuren en ramen verdrijft de negativiteit,
Bevordert het positief denken en verhoogt de persoonlijk kracht.De bessen zijn een uitstekende beschermer en gebruikt in genezende spreuken of hebben een rustige slaap. Als medicinale plant vermindert koorts, gebruik bloemen of bessen extract wordt bereid door stomen.

 

Violet: Welvaart en overvloed
Zijn wortels in afkooksel zijn slijmoplossend, maar staat onder bescherming die wordt vervangen voor dit doel door de toorts.

 

Melissa officinalis : Het brengt harmonie, hoop en geluk. Als medicinale plant staat bekend als een spijsvertering kalmerend.

 


Knoflook :  breekt met aanvallen van rituelen. beschermt tegen negatieve energie

 


zaden van Alharma of van Hamala :Voor drankjes, spannende en visionair euforisch component, vooral in combinatie met rood mimosa wortel.

Aloe pulp: Gunsten voor  creatieve werkwoord

 

Basilicum: Plant van geluk en succes. Een krachtige zuiverende reinigingen helpen zowel voor fysieke energie van een plaats, beschermt het huis en houdt het negatief weg.
Zeer goed voor vrouwen in de massage-olie.
Reinigt negatieve energieën die anderen kan achterlaten. Het wordt ook gebruikt om liefde en geluk aan te trekken. Infusie is een digestief plant.

 

Calendula bloemblaadjes: Zonne-plant, brengt licht. Voor vitaliteit en energie, trekt de kracht van het vuur en de kracht van de zon
Stimuleert en helpt te overwinnen moeilijkheden Het kan ook worden gebruikt voor waarzeggerij en brengt geluk en rijkdom. Infusie voor de  spijsvertering.
Als medicinale plant uitwendig gebruik uitstekende helende oliën en zalven, geneest en voedt de huid en de slijmvliezen.

Ceder Calocedro decurrens : Grote zuiveringsmiddel in wierook,versterkt het gebed.

Witte meidoorn : hoop en geluk

Hypericum: Burgemeester drager van licht, vooral zonlicht zomerzonnewende. Naar de overwinning en succes.

Duizendblad: Goede voor een  zuiverende Aura, vooral Bach bloemen. Heelt spirituele wonden.Kruiden voor vrouwen.

Retama: De bloeiende toppen op hun gemak in het water, die vervolgens werd verspreid in het milieu dienen te zuiveren (Bachbloesem)

Roos :Het trekt harmonie en schoonheid. Gebruikt om liefde aan te trekken: liefde hart zoete roze rozen, rode rozen brandende liefde.

Tejo: Stappen impressies - sensibiliseert. Onderwerp van dood en wedergeboorte. Het is giftig.

Tijm: Om veranderde energie te kalmeren, zuiveren, geef liefde en zoete dromen. Geneeskrachtig kruid dat stress en blokkades elimineert.
 Het helpt de ontwikkeling van het gevoel van eigenwaarde,
 en voorkomen dat de nachtmerries.
Als medicinale plant is antiseptisch en anti-hoestmiddel.