voorspellen & voortekens kaarsen en vlammen

 

Er zijn drie vormen van het lezen van ''kaarsen''vlammen en voorspellen

*Lampadomantie :lezen van voortekens d.m.v. een olielamp of fakkel.

*Lychnomantie   :lezen en voorspellen d.m.v. drie kaarsen in een rechthoekige opstelling.

*Lithomantie      :lezen en voorspellen d.m.v. kaarslicht en gekleurde glazen kralen dus edelstenen.

Lampadomantie - 3 kaarsen

Drie kaarsen in een driehoek.By lychomantie worden voorspelling gedaan door middel van de vlammen van drie kaarsen.zet drie kandelaars in de vorm van een gelijkzijdige driehoek en steek op enige afstand een vierde kaars aan om voldoende licht te hebben bij het lezen van de vlammen.doe al het overige licht in de kamer uit en steek de drie kaarsen met een lucifer aan .lees dan de voortekens in de vorm van de vlammen.

* Een vlam die flikkert - reizen in het verschiet

*Een vlam brand feller dan de andere-geweldig succes

*Een gloed of een straling aan de punt van de lont - welvaart

*Een krullende of kronkelende vlam-tegenstanders zweren samen.

*Vlammen die vonken-wees de komende tijd heel voorzichtig

*Grote en kleine vlammen,ongelijk brandende kaarsen-gevaar

*Sputterende vlam-teleurstelling en ontgoochelde gevoelens.

*Onverwacht dovende vlam- groot ongeluk

Lithomantie -kaarslicht glazen kralen

kaars en kralen :lithomantie is het voorspellen met behulp van kaarslicht met gekleurde glazen kralen.officieel is het met edelstenen,maar omdat niet iedereen over edelstenen beschikt,kan je het ook met gekleurde glazen kralen doen.strooi kralen van verschillende kleur rond een kaars.verduister de kamer,steek de kaars aan,sluit je ogen en denk aan niets kijk wanneer je ogen opent,welke kraal het eerst het licht weerspiegelt.

*Kleurloos -succes en geluk

*Rood - romantiek

*Donkerrood - huwelijk

*Geel - ontrouw

*Groen -eens wens zal uitkomen

*Turquoise -onverwachte kans

*Blauw- geluk

*Violet-verdriet

*Paars-ruzie

*Zwart-ongeluk

(andere symbolen voortekens kaarsen) Kaarsen symbolen voortekenen.

*Een kaars met een lange rechte vlam -verwacht de komst van een vreemde of een onbekende

*Een druipende kaarse-een druppel aan de zijkant van de kaars  duidt op ongeluk voor de persoon die aan die kant zit.

*Kaarsen op een verjaardagstaart-dit is algemeen een bekende.er horen evenveel kaarsjes op de taart te staan alls de jaren van je leeftijd.doe een wens en probeer alle kaarsen in een adem uit te blazen.lukt dit dan wordt je wens vervult.

Kaarsenmagie
Kaarsenmagie is een zeer oude en eenvoudig te leren vorm van magie waarbij het branden van kaarsen centraal staat. De achterliggende gedachten is dat bij het branden van kaarsen positieve energie vrijkomt. Als we kaarsen branden voor de gezelligheid wordt deze energie nauwelijks gebruikt, het is echter ook mogelijk om deze energie wél te gebruiken, hierbij komen een aantal zaken kijken zoals: kleur van de kaars; dag waarop de kaars gebrand wordt; en de energie duidelijk maken wat ze doen moet.

Benodigdheden
Dit zijn maar een klein aantal dingen, om te beginnen de kaarsen die je wilt branden.
Eén of meer kaarsenstandaards.
Lucifers of een aansteker.
Een kaarsendover.
Eventueel olie om de kaarsen te zalven.

Hoe werkt het?
Om te beginnen bedenk je je wat je wilt bereiken met de kaarsen die je gaat branden, vervolgens zoek je in de kleurentabel de juiste kleur op voor de kaars die je gaat branden. Vervolgens kun je de kaars zalven met een olie, hiervoor is de covenolie geschikt of een mengsel van oliën die op het doel van de kaars zijn afgestemd (zie de lijst met oliën bij aromatherapie voor de werkingen).

Om een kaars te zalven die iets moet aantrekken (geluk, liefde etc…..) doop je je vinger in de olie en trek je van boven naar het midden van de kaars een lijn, daarna van onder naar het midden, zo ga je de hele kaars rond. Laat de olie goed drogen voordat je de kaars aansteekt want olie is erg brandbaar!

Om een kaars te zalven die iets moet weghouden of verwijderen uit je leven (een ziekte bijvoorbeeld) doop je je vinger in de olie en trek je een lijn van het midden van de kaars naar boven en van het midden naar onder. Zo ga je de hele kaars rond. Laat de olie goed drogen voordat je de kaars aansteekt want olie is erg brandbaar!

Ok, dat was de eerste stap. Neem nu de kaars(en) in je hand en ontspan je, neem hier gerust de tijd voor. Visualiseer nu wat je wilt dat er gebeurd als de kaarsen hun werk hebben gedaan, je persoonlijke energie trekt dan samen met dit beeld in de kaarsen in waardoor de vrijkomende energie een doel krijgt.

En dan de laatste stap, de kaarsen branden. Zet ze op een plek waar ze rustig op kunnen branden zonder dat je ze hoeft uit te blazen (het is het beste om de kaarsen helemaal op te laten branden. Kan dat niet, gebruik dan een kaarsendover om ze uit te maken en gebruik het overgebleven stukje niet meer). Als je meerdere kaarsen gebruikt kun je ze tijdens het branden verplaatsen, bijvoorbeeld: je brandt een roze kaars om liefde aan te trekken en een witte of roze kaars die jou moet voorstellen. In het begin kun je de kaarsen dan een stukje uit elkaar zetten en ze tijdens het branden steeds dichter bij elkaar laten komen.

Kaarsen kleuren

Kaars kleur

Betekenis

Brandtijd

Blauw

Creativiteit, vrede, rust, waarneming, gewaarzijn, eer, wijsheid, bescherming tijdens de slaap, astrale projectie, spreuken om voorspellende dromen te krijgen

3 uur

Bruin

Bescherming, aarde rituelen, aarding, einde aan conflict door conclusies, verbeteren van concentratie en telepathie, bescherming van bekenden en huisdieren, spreuken om verloren voorwerpen terug te vinden

4 uur

Geel

Communicatie, verleiden, overhalen, aantrekkingskracht, zichzelf verkopen/solliciteren, vertrouwen, charme

3 uur

Goud

Voorspoed, aantrekkingskracht, rijkdom, groei, aanbidding van zonnegoden

 

Groen

Geld, vruchtbaarheid, liefde, geluk, gezondheid, persoonlijke doelen, verjonging, ambitie en spreuken om jaloezie en hebberigheid tegen te gaan

4 uur

Indigo

Wijsheid, zelfbewustzijn, telepathische gaven

2 uur

Oranje

Aantrekkingskracht, actie, verkopen, dingen voor elkaar krijgen, in het algmeen om energie op te wekken

2 uur

Rood

Moed, kracht, lust, overlevingsdrang, directe actie, vruchtbaarheid, wraak, boosheid, wilskracht

1 uur

Roze

Liefde, vriendschap, open mind/hart, ontspanning, vrouwelijkheid

1 uur

Violet

Kracht, ambitie, spanning, spirituele intwikkeling, success, onafhankelijkheid, bescherming van het huis

1 uur

Wit

Meditatie, verering/aanbidding, geesten uitdrijven, genezing, helderheid, waarheid, vrede, verder kan wit voor alle magie gebruikt worden omdat wit alle kleuren in zich heeft

Geen vaste tijd

Zwart

Bescherming, vrijkomen of terugkaatsen van negatieve energie, kracht, bezwering, ongedaan maken van een vloek

1 uur

 

 

Kaarsen astrologie kleuren

Teken

Periode

Kleur

Waterman

20 Januari – 18 Februari

Paars

Vissen

19 Februari – 20 Maart

Aqua

Ram

21 Maart – 19 April

Roze

Stier

20 April – 20 Mei

Oranje

Tweeling

21 Mei – 21 Juni

Violet

Kreeft

22 Juni – 22 Juli

Groen

Leeuw

23 Juli – 22 Augustus

Rood

Maagd

23 Augustus – 22 September

Geel

Weegschaal

23 September – 22 Oktober

Blauw

Schorpioen

23 Oktober – 21 November

Goud

Boogschutter

22 November – 21 December

Rood

Steenbok

22 December – 19 Januari

Bruin

 

 

 Iets wat je moet weten is de kaarsen moet je op een bepaalde richting zetten stel voor je woonkamer is achter en de zon schijnt naar binnen dan zou je deze afbeelding goed bekijken en zo zetten dat je het kunt lezen dus voor me is het

NOORDEN..AAN MIJN RECHTERZIJDE IS HET OOSTEN AAN MIJN LINKERKANT IS HET WESTEN EN ACHTER MIJ HET ZUIDEN TOCH?

dus als je met je gezicht naar buiten gaat kijken echt recht vooruit kijken en gebruik maakt van je beide armen en gaat staan alsof je een kruis bent dan heb je je richtingen en zo kun je ook werken want bepaalde rituelen met kaarsen vragen om precisie dus als je iets wilt dat werkt dat moet je dat ook goed doen zodat het effect heeft spreek je een wens uit richting het noorden bijvoorbeeld misschien dat iemand daar woont die je graag wilt dan spreek je met de kaars die richting uit..snapje het een beetje? dus dan heb je een bepaalde wens uitgesproken die diegene wel gaat voelen omdat het gerichter is natuurlijk.Succes.

de vonk die uitgaat.
 
verschijning van de  vonken
 
Als dit verschijnsel zich voordoet we altijd praten over de productie van fouten en mislukkingen, die worden gepleegd door de
 eigen adviseur beïnvloeden derden, het bereiken van zowel nieuwe werken en projecten, zoals in de
 relaties.
Uiterlijk van een lichtpunt in de lont:
Uiterlijk van een lichtpunt in de pit
 
Ongeacht de klankkleur kijken deze verschijning, moeten we altijd worden gezien als een positieve reactie op onze specifieke vraag, dat wil zeggen, als een 'ja'. Parallelle kondigt welvaart en succes in zaken die enige tijd geleden. Met betrekking tot arbeidsvraagstukken, spreekt van een goede tijd voor herinvestering en uiteindelijk naar die schuld nog steeds uitstekend te verzamelen.
 

Vorming van een aantal punten van licht in de lont:
 

Uiterlijk van verschillende punten van licht in de lont
 
Geeft aan dat de adviseur is in een vrijwel onverslaanbare tijd om alle aspecten volledig te ontwikkelen
de verwerving van nieuwe kennis, ongeacht waar ze vandaan komen. Het is een fenomeen dat vaak wordt geassocieerd met de komst van belangrijke ontdekkingen. In de passende omvang van het gezin, de positie kunnen we de komst van nieuwe leden van de clan aan te kondigen, of politieke neven of broers.
 
Overmatige rook voorval:
 
Dit is een duidelijke indicatie dat ons vertelt dat de kaars niet in staat is te antwoorden, maar aan de andere kant, dit verschijnsel kan ook worden in het verduidelijken van de twijfels van de opdrachtgever geïnterpreteerd als de komst van cloud momenten bovendien aan dat gaan door tijden en situaties waarin het zeer noodzakelijk is om mee te nemen (afkeren) van dingen voordat ze verder zullen zijn.
 

Overmatige rook optreden
 
Plotselinge uitsterven van de vlam:
 
Als er geen tocht en de kaars branden normaal ontwikkelt, wordt deze gebeurtenis meestal opgevat als een voorbode van ongevallen en ongelukken hardnekkig. Het antwoord is een volmondig "nee". En we zijn gewaarschuwd voor de mogelijkheid van mislukkingen.

 

HET LEREN VAN DE VLAM VAN KAARSEN LEZEN

Neem een ​​witte kaars, nieuw en is nog nooit gebruikt.Altijd is dit voorzorg in de magie geweest .En wrijf het met een beetje alpine lavendelolie van het centrum naar de basis en van binnen naar buiten.

Met een houtvuur fosfor geven warmte aan de basis van de kaars en laat zeven wax druppels misma.sobre ene praat ik wit, en plak de vela.encienda nu roepen de lont en de zes voornaamste leiders van salamanders ( Fire Elemental Spirits) uitspreken van hun namen drie keer seguidas.Los namen zijn: Venniah, Achacaj, Jezebel, Jeliel, Mehabel.Ahora Cathethel en te gaan kijken van de kaars en zijn beweging overweegt deze tips.

* Als de vlam vonken, je wordt gewaarschuwd voor de mogelijkheid van een ongeval op het water.
* Als de vlam oscilleert van links naar rechts wordt de aankondiging van een positieve of negatieve verandering zal sterk van invloed in het leven van de querent's.
* Als daarentegen beweegt van rechts naar links is de aankondiging of een huwelijk of een geboorte in het gezin.
* Als de vlam wordt gekanteld naar rechts, als trillen, geeft dit aan dat goede nieuws te ontvangen binnenkort.
* Als u leunen naar links waarschuwt ons dat we minder impulsief te slagen in het leven moet zijn.
* Als de vlam oscilleert in spiraal maakt bekend dat onze vijanden iets tegen ons zijn plotten.
* Als de vlam gaat voortdurend op en neer is de aankondiging van ons vele tegenslagen in het bedrijfsleven of in ons vak.
* Indien de vlam op en neer gaat langzaam, maar we kondigt de aanpak van een persoon die ons zou kunnen geven wat oplossing voor een probleem of een voordeel in ons leven.
* Als de vlam te klein is aangekondigd dat we zullen gaan door moeilijke economische tijden.
* Als in plaats daarvan de vlam stijgt meer dan normaal, wordt kondigen we een aanstaande instroom van geld in onze zakken.
* Wanneer de kous vormt een fel punt is SECAL van zeer korte termijn welvaart en succes in onze plannen.
* Als de vlam brandt en rook veroorzaakt conflicten deur duidt op mogelijke problemen met papieren.

Het secalar hier een kaars rook veroorzaakt altijd slechte kwaliteit voor dit Mancia negro.door dat we schaffen kaarsen die zijn 100% zuivere paraffine.

De kracht van kaarsen Met Alejandra06...!!

 

 


Zwart: uitbanning, rouw, verlies, meditatie, het verbannen van kwaad en negativiteit

Blauw: vrede, genezing, rust, waarheid, slaap, profetische dromen, vriendschap, lichamelijke bescherming, hoop, eer, trouw, wijsheid, bescherming tijdens het slapen, astrale projectie, geluk

Hemelsblauwe, of lichtblauwe kaarsen bevorderen de innerlijke rust. Deze zijn
ideaal om te gebruiken bij meditatie.

Blauwe, of donkerblauwe kaarsen kunnen helpen bij voorspellende dromen. Ze zijn
ook ter bescherming tijdens het slapen.

Bruin:is de kleur van de aarde, dieren magie en genezing, huis. Deze kaarsen helpen bij het lokaliseren van verloren voorwerpen, moed, het verbeteert het concentratievermogen en telepathatische krachten als ook financieel succes.

Goud: zonnegoden, de God, rijkdom, kracht van kosmische invloeden

Gouden kaarsen bevorderen de verstandhouding en worden gebruikt bij rituelen ten
bevordering van geluk en geld. Ook worden ze gebruikt voor het aantrekken van
kosmische invloeden, en bij de zonnerituelen voor het verstrekken van intuïtie.

Groen: vruchtbaarheid, succes, geluk, voorspoed, geld, ambitie

groene kaarsen zijn goed te gebruiken bij kruidenmagie. Ook zijn ze goed bij
rituelen om jaloezie en hebzucht tegen te gaan. Tevens zijn groene kaarsen te
gebruiken om te veranderen van houding en/of richting.

Oranje: creativiteit, aantrekkelijkheid, stimuleert energie, succes, geluk, geld

Roze: liefde, humor, vriendschap, trouw, vrouwelijkheid, schoonheid, vrede

Paars: helderziendheid, wijsheid, spiritualiteit, succes, spirituele groei, kracht, genezing, onafhankelijkheid, bescherming huis en haard

Rood: lust, kracht, moed, gezondheid, energie, vitaliteit, liefde, aantrekkingskracht, wilskracht, passie, vruchtbaarheid, wraak, woede

Rode kaarsen bevorderen de magnetische krachten tijdens je ritueel. Steenrood geeft rituelen extra kracht wanneer er veel energie nodig is ter bevordering van een geestelijke genezing

Zilver: verwijderd negativiteit, stabiliteit, geestelijke bescherming, Godin, divinatie, exorcisme

Zilveren kaarsen beschermen je tegen negatieve krachten, moedigen je aan en geven je psychische
gaven en helderheid bij visioenen. Ze worden veel gebruikt bij maanmagie en het aan-
trekken van de Godinnen, en worden veel gebruikt bij nachtelijke rituelen.

Grijs neutraliseert negatieve gevoelens en gedachten wat van buiten af komt.

Wit: meditatie, genezing, waarheid, vrede, spirituele kracht, maanmagie, zuiverheid, bescherming, geluk, reiniging, waarheid,

Wit is een balans van alle kleuren.Witte kaarsen helpen bij de rituelen en
staan voor concentratie en helpen je beter in je meditatie weg te zakken.
Ook bij het afwenden van twijfel en angst zijn witte kaarsen een goede keuze
Genezing en helderziendheid ,
geestelijke verlichting

Geel: charme, zelfverzekerdheid, aantrekkingskracht, wijsheid, visioenen, geestelijke krachten

Gele kaarsen worden vooral gebruikt bij rituelen waar veel zonne-energie nodig is, en
schenken dan geluk

Magenta: Voor het versnellen van een spreuk en kracht voor spirituele genezing.

Indigo: Reiniging van de ziel, weghalen van angsten en negatieve energie.

 Eenvoudig kaarsen-ritueel

 

Een simpele manier om een kaarsenritueel uit te voeren, is dit:

Kies een kaars, in de juiste kleur. Smeer hem eventueel in met bijpassende olie en kerf bijv. het doel in runenschrift (of in gewoon schrift) erin. Zet de kaars in een stevige standaard. Steek een klein kaarsje aan (met aansteker), en steek daarmee de kaars aan. Staar in de vlam, en concentreer je enkel op je doel. Nadat je dit een tijdje gedaan hebt, kan je wel even iets anders doen (aangezien het vrij lang duurt voor zo'n kaars opbrand, en het lastig word om al die tijd te blijven zitten :-), maar zorg dat je je van tijd tot tijd op de vlam en je doel concentreert, anders werkt het niet. Hoe langer, hoe beter. Als de kaars opgebrand is, of bij de standaard komt, doof hem dan met de dover, of je vingers, en plaats hem op een plek die je juist lijkt (bijv. genezing voor de kat: in z'n mandje, bij het eten etc.)

 

 Uitgebreid kaarsen-ritueel

Hier volgen de stappen die je moet volgen voor een goed doordacht ritueel:

1. Kaarsenmagie…of wat anders?
Bedenk bij jezelf waarom je kaarsenmagie wilt gebruiken.

2. Toverspreuk/Wens?
Welke spreuk wil je gaan gebruiken om welke wens uit te drukken? Bedenk dat goed van te voren. Zelfgemaakte spreuken zijn uiteraard beter dan spreuken van iemand anders, om de reden dat ze persoonlijk zijn. Schrijf de spreuk op een blaadje, en leer hem uit je hoofd.

3. Welke soort kaars, wanneer, en dan nog welke kleur??
Door en doorgekleurde kaarsen zijn het beste. Belangrijk zijn de fasen van de Maan. Spreuken voor een begin van iets zijn beter tijdens Nieuwe Maan, spreuken/wensen voor succes…op een langere termijn, of meer vervullen, zijn het effectiefst tijdens Volle Maan.


Tot slot de Kleur. Kleurkeuze is essentieel bij kaarsenmagie. Het verwachte resultaat hangt hier dan ook nauw mee samen. Zoek in het gedeelte over kleurenmagie de kleur op die het best past bij jouw probleem/wens. Of gebruik de kleur die bij je opkomt als je aan de wens/probleem denkt…à liefde=rood bijvoorbeeld.

4. Klaarmaken van de kaars.
Nadat je de kleur gekozen hebt, moet je nog 1 ding doen. De kaars moet als het ware gezalfd worden, met olie.
Als je iets naar je toe wilt laten komen met de spreuk, zeg liefde, wrijf de olie vanaf de bovenkant van de kaars naar het midden. STOP. Dan vanaf de onderkant naar het midden.
En als je iets van je af wilt stoten, doe dan het omgekeerde: van het midden uit naar boven,dan naar onderen.

Als dit alles gebeurd is, doop dan je vinger in de olie, en dip iets op je derde oog ( op je voorhoofd ), en in het midden van je borstbeen. Zeg dan woorden van kracht over de kaars, iets als:

Ik bereid deze kaars voor in de naam van de Godin en haar Gemaal.
Moge het voor altijd branden in de naam en in dienst van het Licht.

Als je iets inkerft in de kaars, doe dan precies hetzelfde (dus van boven naar midden etc )
Hiervoor wordt altijd de athame (heksenmes) gebruikt.

5. Laatste Voorbereiding
Leg iets klaar om je kaars mee aan te steken.

Leg klaar wat je verder evt. wilt gaan gebruiken tijdens het ritueel:
Wierook, andere kaarsen als symbool voor de Godin/God, athame etcetera.
Bereid jezelf goed voor:
Reinig jezelf, lichamelijk en geestelijk, dus mediteer even, en zorg dat je je relaxed voelt.

6. de eigenlijke kaarsen magie.
Na de cirkel gemaakt te hebben, die je als het goed is weet te vormen, door middel van visualisatie, en de Godin en God hebt aangeroepen om je te helpen tijdens het ritueel, steek je de kaars aan. Spreek dan je wens/spreuk uit, en visualiseer het in de vlam. Zie het in de vlam opgaan, en blijf eraan denken of het zeggen. Sluit dan af, met de woorden, alles zal zo gaan als ik het gevraagd heb. ( so must it be ). Je kunt ook 2 spelden in de kaars steken, 1 dicht bij de pit, de andere er iets onder. Zeg terwijl je ze erin steekt iets als:

als de vlam deze speld bereikt dan zal mijn wens, namelijk….. beginnen. Als hij bij de tweede speld komt, zal de spreuk, namelijk…., succesvol zijn, en tot een eind komen.
En zo zal het gaan, als ik gevraagd heb.


De meeste spreuken gaan niet meteen in vervulling, maar alles neemt z'n tijd, dus wacht rustig af. Als je alles goed gedaan hebt ( kleur, maanfase, lengte v/d kaars etc ), zal het in vervulling gaan

De Kaarsenvlam lezen

Kijk naar de vlam…de bewegingen die ze maakt…de patronen die ze vormt…de schaduwvlekken…de felle aura eromheen, ze kunnen je allemaal iets vertellen…

Een sterke vlam betekent dat je wens krachtig en vol energie is…een sterk verlangen naar…maar het betekent ook dat je te maken kunt hebben met een zeer sterke tegenstander. Je zult zelf het antwoord weten…

Een zwakke vlam betekent dat je het ritueel een paar keer moet herhalen omdat de macht die je hebt opgeroepen op dat moment sterker is dan jij. De kans is groot dat een strijd verloren wordt. Gaat de vlam helemaal uit dan betekent het dat je het doel gemist hebt en je ritueel opnieuw moet beginnen. Wacht daar drie dagen mee.

Een dansende vlam betekent een aandachttrekker…het geeft rauwe diepe emoties weer die gepaard gaan met een soort energie explosies. Laat je niet meesleuren in een of andere negatieve situatie. Het betekent een waarschuwing.

Als de rook naar het Noorden kringelt is er een psychische verandering op komst.

Als de rook naar het oosten kringelt is er een mentale verandering op komst.

Als de rook naar het Zuiden kringelt kun je een kortstondige passievolle gebeurtenis verwachten.

Als de rook naar het Westen kringelt spelen er emotionele aspecten mee en is het een goed teken voor succes en liefde.

 

maar ook hiervoor geldt dat concentratie en meditatie heel erg belangrijk zijn.
Kaarsen vertegenwoordigen het element vuur, een van de elementen van het pentagram.
Tijdens je ritueel kunnen kaarsen worden gebruikt voor diverse doeleinden
bijv.: * genezing (van jezelf of van anderen), * het vragen van gunsten,
* je angsten overwinnen, * of het beschermen van jezelf.
Het gebruik van kaarsen alleen tijdens een ritueel is niet gebruikelijk,
meestal gebruik je het in combinatie met andere elementen van het pentagram.
Het ritueel hoeft niet altijd in een cirkel uitgevoerd te worden,
het is genoeg om ze op je altaar zetten of op een gewone tafel.

 

           Astrale kleuren 

Zonnetekens

Geboortedatum

Primaire kleur

Secundaire kleur

Ram

21 maart - 20 april

wit

roze

Stier

20 april - 21 mei

rood

geel

Tweelingen

21 mei - 22 juni

rood

blauw

Kreeft

22 juni - 23 juli

groen

bruin

Leeuw

23 juli - 23 augustus

rood

groen

Maagd

23 augustus - 23 september

goud

zwart

Weegschaal

23 september - 14 oktober

zwart

blauw

Schorpioen

24 oktober - 22 november

bruin

zwart

Boogschutter

22 november - 22 december

goud

rood

Steenbok

22 december - 20 januari

rood

bruin

Waterman

20 januari - 19 februari

blauw

groen

Vissen

19 februari - 21 maart

wit

groen

 

 

Kaarsvlam lezen.

 


Voordat u gaat waarzeggen met behulp van kaarsen, moet u weten hoe u de flakkerende vormen in de vlam moeten worden geinterpreteerd. Kaarsbetovering wordt gebruikt om specifieke vragen te beantwoorden of een blik in de toekomst te werpen. In de oudheid werden zieners geselecteerd die hun gave door een strenge training hadden ontwikkeld. Ze werden door de samenleving zeer gerespecteerd omdat hun voorspellingen het overleven van de bevolking zou garanderen. De meeste zieners reinigden hun lichaam voor het betoveringsritueel door te vasten, en soms werd er aan de goden geofferd. Tijdens het ritueel werd wierook gebrand die de ziener in een verhoogde staat van bewustzijn bracht. Speciaal voedsel en drank moest de geest openstellen.

Betovering thuis.
U kunt het zelfde op de kaarsbetovering voorbereiden als de zieners uit het verleden. Werk in een donkere stille kamer en eet niet vlak van te voren. Brand wierook en mediteer enkele minuten.

Kaarsen kiezen.
De oude egyptenaren gebruikten maar een kaars,terwijl de oude Grieken er soms wel 3 tot 4 gebruikten. Begin dus met een kaars, en ga zo langzaam door naar 4. Als u enkele malen kaarsbetovering heeft gedaan, zal uw intuitie u naar de methode leiden die die bij u past.

Speciale kaarsen.
Naarmate u meer ervaring krijgt, wilt u wellicht andere elementen introduceren, zoals een kleur die bij uw onderwerp past:
Groene kaarsen: Voor vragen over geluk en vruchtbaarheid.
Rode kaarsen: Voor vragen over liefde.
Koop als het mogenlijk is speciale kaarsen in de vorm van altaargoden of met inscripties en magische symbolen.Dat versterkt de nauwkeurigheid van uw voorspellingen.

Voorspellen met een kaars:
Zet een kaars in een standaard, steek wierook aan en ga zitten. Concentreer u op de te stellen vraag. Begin met simpele vragen waarop alleen met ja of nee hoeft te worden beantwoord. en kijk naar de vlam. Als de vlam langzaam feller wordt, kan dat erop wijzen dat de kwestie een langzame start zal hebben, maar uiteindelijk zal slagen. Als hij uitgaat, wachten u mogenlijk problemen. Vonkjes betekenen dat u moet oppassen met uw gezondheid. Bij een kaars die omiddelijk helder brand, is het antwoord "ja". Bij een vlam die langzaam blijft branden, is het antwoord "nee". Maak de vlam altijd uit met een kaarsendover, dat brengt geluk. Blazen beledigt de vuurgoden.

Oefen het interpreteren van de vlammen met behulp van de oud-Griekse 3 kaarsenmethode:
Zet de 3 kaarsen in een driehoek met de basis naar u toe.
Concentreer u op het onderwerp.
Steek de kaarsen aan met EEN lucifer, dat houd de energie van de vraag intact. De kaars die de top van de driehoek vormt, wordt als laatste aangestoken.
Als een van de vlammen in een spiraal draait, wijst dat op moeilijkheden.
Bij een of meer vlammen die helder branden met keurige vonken, kunt u succes verwachten.
Bij drie even heldere vlammen is succes gegarandeerd.
een rokende kaars waarschuwt voor verborgen opstakels waarmee anderen u willen tegenhouden. Flakkerende kaarsen zijn een voorteken van een verandering ten goedde- als ze tenminste helder blijven branden.'

Als het kaars bij het aansteken de lont flikkert houdt dat in aankomende conflicten

Als het kaars met moeite aangaat dan is er negatieve energie aanwezig bij de persoon en ruimte/huis waar de persoon zich bevindt.

Als de vlam wankelt is de intentie of wens niet echt duidelijk uitgesproken

Als het kaars bij het aansteken niet aangaat na meerdere pogingen dan is dat geen goede dag voor de ritueel,wens o intenties waarvoor het bedoelt wordt.

 

Het betekenis van figuren van de lont van de kaars.

(Figuur )het is belangrijk naar de figuur v.d lont goed te kijken..’’

Spiraal : dan de gesproken wens of intenties of ritueel met de kaars dan mag je er met niemand over praten anders gaan de plannen de mist in.

Rond bol : is dat de ritueel tegen ons ingaat of negatief zijn het kan zijn dat het knalgeluid maakt dat betekend dat het toch uiteindelijk positief zal uitdraaien voor die persoon op dat moment,

Als het niet zo is dan misschien verkeerde dag en tijd afhankelijk waarvoor de kaars gebruikt wordt,denk daarbij aan liefde,werk,gezondheid en maanfasen heel belangrijk om dit eerst duidelijk te hebben voordat je hier uberhaupt mee begint.

Bloem of Ster :

Betekend welvaart solariteit harmonie in ieder geval heel positief.

Door twee gesplits: dan mag je meer je focussen op de intenties,ritueel of wens voor het aansteken van die kaars.dus gooi die kaars weg en begin met een nieuwe kaars laat helemaal consumeren ,en dan doe je  dit dan 3 dagen achter elkaar.natuurlijk met elke keer nieuwe kaars.

 

Als de lont glanst : je intenties,wens,of ritueel komt uit,dus positief.

Als de lont lang vlam heeft :dan zijn er goede energieen aanwezig…ook bij minder sterk vlam en de lont kort betekent dit of dit niet goed zal werken,of dat er niet voldoende goede energie aanwezig is in jou wens of intenties ervan .

Als de lont normale lengte heeft : zal het proces heel langzaam gaan.

Als de lont dus de vlam door twee splits :dan betekent dat dat bij het aansteken de intenties of de wens niet met geloofsovertuiging uitgesproken. Maar ook dit houdt in voor tweelingzielen bij elkaar zullen komen of niet afhankelijk van de vlam of die bij elkaar komt of uit elkaar gaat.

Als de lont dus de vlam rook geeft : dan moet je voorzichtig zijn hoe je de wensen of intenties uitspreekt.want het kan zich tegen jou keren.al is het positief begonnen het kan negatief uitpakken anders dan je hebt gedacht ,misschien door onzekerheid bij het moment van het aansteken van de kaars,dus wederom voordat je ritueel,wens of intenties wilt uitvoeren met kaarsen rituelen willen dan moet je eerst goed in je vel zitten of in ieder geval zin hebben om dit te willen doen.

Als de vlam geleidelijk omhoog en omlaat gaat :betekekent dat er een tijd is geweest dat de intenties,wens,riuteel van het kaars niet echt duidelijk is gedaan of waarvoor het was (omdat misschien duidelijk moet zijn om welke vlak het gaat bijvoorbeeld voor de liefde,werk,gezondheid is gedaan.er wordt geadviseerd om het kaars ritueel overnieuwe te doen met een nieuwe kaars dit keer wel duidelijk uitspreken wat je wilt.

Als de vlam zwak aangaat en uitgaat zonder enige reden:of de lont is kort of de kaars is niet goede kwaliteit is er geen wind in de ruimte of iets anders dat zorgt dat de vlam uit is,dan kan je het ritueel overnieuw doen zodat je duidelijk geeft.